SRPSKI REKORDER ISKREN: Plakao sam kad su mi rekli da ne računaju na mene u Partizanu!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Napadač Mladosti iz Lučana Milan Bojović je uz Andriju Kaluđerovića najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije.

Obojica rekordera na svom kontu imaju po 75 golova, i dok je put Kaluđerovića manje-više poznat, mnogi ne znaju mnogo stvari o Milanu Bojoviću.

On je prošao omladinsku školu Partizana, zatim je igrao i za Teleoptik, ali nikad nije obukao dres crno-belih. Bojović je u gostovanju na TV Arena sport otkrio da mu je to nešto za čim najviše žali.

– Ja sam prošao Partizanovu školu od pionira do kraja, igrao sam u Partizanovoj filijali Teleoptiku, dao sam 36 golova u kadetskoj ligi, a u Teleoptiku 13, 14… Iskreno imao sam neku nadu da ću potpisati za prvi tim. U to vreme su u Partizanu igrali Vašington, Čadikoviski i tako neki još igrači. Smatrao sam da tu, možda, ima prostora za mene. Bio sam na dve pozajmice u Radničkom Stobeksu i Sremskoj Mitrovici, i onda sam po povratku igrao za Teleoptik i nadao se novom ugovoru. Otišao sam na razgovor kod Nenada Bjekovića, taj trenutak neću nikad zaboraviti dok sam živ. On mi je rekao: „Sine ne planiramo na tebe u budućnosti, najbolje bi bilo da potražiš novi klub i kreneš nekim drugim putem“. Ja sam izašao iz zgrade i onako gledao onaj stadion Partizana i suze su mi krenule, plakao sam kao dete, evo sad bih zaplakao opet. Cela moja porodica navija za Partizan, osim moje supruge Anđele – rekao je Bojović.

Bojović je ove sezone postigao 13 golova u dresu Lučana i sedmi je strelac lige. Tokom karijere nosio je dresove Vojvodine, Čukaričkog, Panetolikosa, Bnei Saknina, Larise, Kaisara….Ipak, i dalje mu je neostvarena želja da zaigra u voljenom Partizanu.

Be the first to comment on "SRPSKI REKORDER ISKREN: Plakao sam kad su mi rekli da ne računaju na mene u Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*