PARTIZANOVO DETE HARA ITALIJOM: Vlahović DOMINIRA, ali Fiorentina gubi!

Fudbaleri Fiorentine poraženi su na svom terenu od Atalante sa 3:2 u okviru 30. kola Serije A.

Još jedan sjajan meč odigrao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović, ali i pored toga nije uspeo da pomogne svom timu da stigne makar do boda.

Atalanta je posle prvih 45 minuta vodila sa 2:0, a onda je na scenu stupio bivši napadač Partizana. Gosti su poveli golovima Duvana Zapate, a istom merom mu je uzvratio Vlahović.

Prvo je u 57. minutu prelepim udarcem iz poluvoleja savladao nemoćnog Golinija, a zatim je devet minuta kasnije iskoristio asistenciju Kuamea da pogodi za 2:2. Vlahović je tako stigao do brojke od 15 golova u Seriji A ove sezone i trenutno deli petu poziciju na listi najbolji strelaca u italijanskom šampionatu.

Na njegovu žalost Fiorentina je do kraja utakmice uspela da primi još jedan gol, pošto je sa bele tačke bio precizan Josip Iličić.

Drugi srpski fudbaler u timu iz Firence, Nikola Milenković, odigrao je čitavu utakmicu i zaradio žuti karton.

Ipak, posle najnovije utakmice jasno je da su i Vlahović i Milenković prerasli Fiorentinu i da je za njih najbolje da što pre pronađu neku bolju sredinu.

Fiorentina je posle novog neuspeha ostala na 15. mestu i dalje nije prebrinula briga oko opstanka, sa druge strane Atalanta je skočila na četvrto mesto i nalazi se na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Be the first to comment on "PARTIZANOVO DETE HARA ITALIJOM: Vlahović DOMINIRA, ali Fiorentina gubi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*