STANKOVIĆ NIJE BIO U PRAVU: Fantastične vesti za Crvenu zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 1:0 u 164. Večitom derbiju, a u finišu duela na Marakani povredu je zadobio centarfor Dijego Falčineli.

Naime, Italijan se povredio nakon duela sa desnim bekom Partizana Aleksandrom Miljkovićem, a trener crveno-belih Dejan Stanković u sredu je rekao kako se može suočiti sa dužom pauzom.

Ipak, u taboru srpskog šampiona mogu da odahnu, s obzirom na to da je Italijan već počeo da trenira, a sa zglobom je sve u redu. Sigurno da ova činjenica raduje Dekija uoči finiša sezone u kome će Zvezda pokušati da se domogne „duple krune“ do koje je mogu odvesti dve pobede u Kupu Srbije, ali i rutinsko privođenje kraju Superlige u kojoj Partizan zaostaje čak 12 bodova.

Podsećanja radi, odlučujući gol protiv „večitog rivala“ dao je Mirko Ivanić u 58. minutu utakmice, a Falčineli je na teren ušao u drugom poluvremenu, a konkurisaće za okršaj sa Javorom u Ivanjici koji je na programu u nedelju od 15 sati, mada je teško očekivati da Stanković rizikuje sa njim na terenu.

Be the first to comment on "STANKOVIĆ NIJE BIO U PRAVU: Fantastične vesti za Crvenu zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*