PARTIZAN JE SAMLEO ZVEZDU, ALI GA JE BOG KAZNIO: Bivši reprezentativac bez dlake na jeziku o derbiju!

164. večiti derbi-Crvena zvezda-Partizan
FOTO: FK Partizan

Crvena zvezda je u 164. večitom derbiju savladala Partizan sa 1:0, ali su mnogi nezadovoljni kvalitetom igre koju su pružili timovi.

Jedan od najoštrijih kritičara bio je Rade Bogdanović, bivši reprezentativac naše zemlje i fudbaler Atletika iz Madrida.

– Derbi je ispunio očekivanja na neki način. Videli smo ono što smo navikli – borbenost, trka, tenzija, ali jako malo fudbalskih poteza. Bilo je baš malo igre na tehniku– rekao je Bogdanović.

– Ivanić je odigrao dobro, evidentno je da ima tehničke karakteristike koje odudaraju od ostalih fudbalera, posebno od Sanoga. Nisu sporni njegovi kvaliteti, ali dolaze posebno do izražaja kad igra pored Sanoga– rekao je bivši jugoslovenski fudbaler.

U tom delu igre Partizan je bio opasniji.

– Zvezda je prvo poluvreme odigrala loše, da li su morale da budu takve taktičke zamisli ili ne, ali bilo je tužno gledati kako ti Sanogo organizuje igru.

– Partizan je samleo Zvezdu u prvom poluvremenu, dozvolio je jedan šut u okvir gola, ali to nije iskoristio i onda te sam Bog kazni. Primili su gol iz kornera, imali su dobru kontru kada su pogodili prečku, a kad je Zvezda dala gol to se osetilo da su potonuli, nije bila ista želja– poručio je Rade Bogdanović i za kraj se našalio u svom stilu:

– Ovaj derbi ćemo pamtiti po tome što se Grof Božović oženio.

Be the first to comment on "PARTIZAN JE SAMLEO ZVEZDU, ALI GA JE BOG KAZNIO: Bivši reprezentativac bez dlake na jeziku o derbiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*