EKSPLOZIJA U LJUTICE BOGDANA: Zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje za LŠ!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je pobedom nad Partizanom u večitom derbiju (1:0) verovatno overila šampionsku titulu, pa su odmah crveno-beli krenuli u pravljenje tima za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski Mitar Mrkela prave kako piše Mozzartsport „drim tim“ narednog leta kako bi se u Evropi napravio novi iskorak u odnosu na ovu sezonu i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Pregovori sa štoperom Bajera Aleksandrom Dragovićem uveliko traju, ali crveno-beli žele i napadača Aleksandra Prijovića!

Napadač je trenutno član saudijskog Al Itihada, ima ugovor do 2023. godine, ali i želju da napusti klub. Pomenuti izvor navodi da je kontakt Zvezde i Prijovića već uspostavljen Obe strane izrazile su želju za saradnjom.

Podsećanja radio, Prijović je iz PAOK-a, za koji je dao preko 50 golova, prodat Al Itihadu za 10.000.000 evra. Visina tog transfera, kao i Prijovićeva ogromna primanja, mogli bi da budu najveći problem da dođe do saradnje. Narednih dana razgovaraće se upravo o modelu Prijovićevog „izlaska“ iz Al Itihada, a pozajmica je možda najrealnija opcija.

Podsećanja radi, nije ovo prvi put da se pominje dolazak Prijovića u Zvezdu. I tokom leta 2020. godine bilo je spekulacija o dolasku napadača u Ljutice Bogdana 1a, ali, kako je tada Dejan Stanković rekao, bilo je „pet miliona prepreka“ da se želja ostvari.

Be the first to comment on "EKSPLOZIJA U LJUTICE BOGDANA: Zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje za LŠ!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*