ZATRESAO MARAKANU: Bivši kapiten poslao SNAŽNU poruku Zvezdi pred derbi sa Partizanom!

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18 časova dočekuju Partizan u 164. večitom derbiju.

Crveno-beli su pred duel sa ljutim rivalom dobili podršku od svog bivšeg kapitena, Vujadina Savića.

– Borite se kao lavovi! Neka vas ne opušta bodovna prednost jer navijači žele pobedu u derbiju. Želim vam svu sreću i svim srcem sam uz sve vas. Verujem u našu Zvezdu, verujem u dobru igru i pobedu. Nije bitno da li je loša ili dobra serija, protiv Partizana se uvek ide na pobedu – rekao je Savić za „Novosti“.

Zvezda nema pobedu u poslednjih pet derbija, ali to ne sekira Savića.

Niko u klubu nije srećan zbog toga. Međutim, nemojmo stvarati sliku kako je Partizan dominantniji u poslednje vreme u derbijima, u poslednjih deset imaju samo jednu pobedu više. Stvar je u tome da mi već četiri godine igramo sjajno u prvenstvu i u Evropi, da imamo dosta kvalitetniji tim. Iz toga se stvorio ambijent da nije pitanje da li će Zvezda pobediti u derbiju, već sa koliko razlike.  

On smatra da je Partizanov najveći adut njegov trener, Aleksandar Stanojević.

Zato bih voleo da gledam otvoren i dobar fudbal, na gol više. I da se završi našom pobedom. Partizanov najjači adut je trener Stanojević. Zvezda je porodica, sa puno kvalitetnih individualaca i Dekijem Stankovićem, koji je u prvom trenerskom mandatu pokazao da je spreman da vodi naš klub. Ali, Zvezda je pre svega tim i u tom zajedništvu leži naš adut. 

Utakmice koje je vojevao sa Partizanom uvek će biti nešto za Vujadina.

Obe pobede na „Marakani“ su mi najdraže. Osećaj kada pobedite najvećeg rivala je neopisiv. Ali se dobro sećam i poraza u kupu. Tu bol i tugu koju sam osetio tog dana, koju osećam i dan-danas, govori mi koliko mi je stalo i da ljubav prema Zvezdi može da bude samo sve veća.  

Saviću je teško bez voljene Zvezde.

Nedostaju mi treninzi, svlačionica, „Marakana“, utakmice u Surdulici a o derbiju da ne pričam. Zvezda mi je iznad svega u bukvalnom smislu te reči tako da vam je jasno koliko mi sve fali. I kao igraču i kao navijaču. 

Be the first to comment on "ZATRESAO MARAKANU: Bivši kapiten poslao SNAŽNU poruku Zvezdi pred derbi sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*