STRANAC KOJEG VOLI SVAKI DELIJA NAJAVIO: Pitaću Terzića da me vrati u Zvezdu!

Vladan Lukić Marakana

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez za hrvatske medije govorio je o crveno-belima.

Ibanjez je u razgovoru za tamošnji portal Germanijak otkrio da i dalje pomno prati utakmice Crvene zvezde.

– Pratim Zvezdu isto kao Dinamo. Gledam svaku utakmicu kad mogu. Drago mi je da su tu gde jesu. I dalje me navijači pamte i šalju mi poruke stalno na Instagramu. Čujem se i sa bivšim saigračima Gavrićem, Cakijem Stojanovićem, Srnićem, Anđelkovićem. I sa Jovićem, Vijeirom, Donaldom… Uglavnom preko Instagrama. Bili smo kao braća. Pratim kad mogu i kad imam vremena. Gledam utakmice kad kuće. Pratim Zvezdu, Dinamo, Trabzonspor… Volim da pratim klubove u kojima sam bio, a pogotovo klubove u kojima me ljudi vole.

Na pitanje da li je bilo priča da se vrati u Zvezdu, Ibanjez odgovara.

– Uvek bude neka priča. Javljao sam se Terzi (Zvezdan Terzić prim. aut.) i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i pre tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini levi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac.

A šta ako od sledeće sezone ne bude limit stranaca u Srbiji?

– Stvarno?! Ako bude tako, onda moram opet da zovem gospodina Terzića. Znam koliko bi navijači voleli i koliko mi šalju poruke na društvenim mrežama. Hvala bogu, ja sam uvek bio pošten prema dresu i davao sve za klub. Zato me možda i vole. Ja im svima kažem isto: ’Ljudi, nije do mene. Ja bih se vratio juče što se kaže. Nije do mene.

Rodić je jači u defanzivi, ti u ofanzivi. Mnogima bi to zvučalo kao idealan par levih bekova…

– Jeste to možda tako, ali da imamo i jedno i drugo, verovatno ne bi bili tu gde jesmo. Da smo odlični u oba smera, igrali bismo za Real Madrid ili Barselonu. Nije to lako.

Ibanjez je trenutno član Zrinjskog i odavno nije u formi kao nekada, pa je pitanje da li bi uopšte bio pojačanje za Crvenu zvezdu.

Be the first to comment on "STRANAC KOJEG VOLI SVAKI DELIJA NAJAVIO: Pitaću Terzića da me vrati u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*