ZVEZDA SE OGLASILA: Crveno-beli OBJASNILI situaciju oko Kange!

Opet je Gelor Kanga napravio problem u Crvenoj zvezdi i to pred duel sa fudbalerima Partizana (sreda, 18.00).

U decembru je imao verbalni sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem posle meča u Češkoj protiv Libereca, a sada se Gabonac posle reprezentativnih obaveza pojavio u Beogradu, ali sa zakašnjenjem.

Najavljeno je da će biti kažnjen i da će Kanga preskočiti 164. večiti derbi. Međutim, iz Zvezde tvrde da je opravdano zakasnio i da su svemu kumovale loše avionske veze.

– Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga, i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije od Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković – objasnili su u Zvezdi u poruci dostavljenoj medijima.

Poslednji reč imaće naravno trener Dejan Stanković, koji je Kangi zimus oprostio na incidentu u svlačionici, posle čega su izglađeni odnosi.

Be the first to comment on "ZVEZDA SE OGLASILA: Crveno-beli OBJASNILI situaciju oko Kange!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*