KRATKO I JASNO: Evo šta Stanković kaže o derbiju sa Partizanom!

Aleksandar Stanojević-Dejan Stanković-Večiti derbi-Partizan-Crvena zvezda
FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak u Kruševcu sa 4:1, a posle meča oglasio se trener crveno-belih Dejan Stanković.

Stanković je prvo čestitao svojim momcima.

– Pre svega, čestitke mojim momcima na ostvarenoj pobedi. Uslovi za igru nisu bili laki. Prvih dvadesetak minuta igre je bilo teže za nas, jer smo imali manjih problema u povezivanju dodavanja i igri bez lopte. Posle toga smo krenuli dosta bolje, kreirali smo veliki broj akcija i bolje smo napadali prostor. Iz toga je proizašlo par šansi koje smo realizovali i tako postigli važne golove u prvom delu susreta. U nastavku meča nastavili smo u istom ritmu. Ivanić je imao priliku da ‘zatvori’ meč. Moramo insistirati na tome da budemo odlični egzekutori kada se ukaže dobra šansa. Jedino mi je žao što smo primili gol, ali i to se dešava u fudbalu. Takođe, posebno mi je drago zbog Pavkova, ali najvažnije da ‘nosimo0 tri boda sa sobom sa ovog teškog gostovanja – rekao je Stanković.

Trener crveno-belih ukratko je najavio derbi susret sa Partizanom, koji se igra u sredu od 18:00.

 Ima četiri dana do večitog derbija. Prvo nam sledi povratak u Beograd i kraći odmor, a onda i sama priprema utakmice koja je zaista velika. Uostalom, o tome govori i istorijat večitih derbija – zaključio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Be the first to comment on "KRATKO I JASNO: Evo šta Stanković kaže o derbiju sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*