ČUDESNA PRIČA: Zvezdi nuđen Dani Olmo, ona ga glatko odbila!

Reprezentativac Španije Dani Olmo je mogao da zaigra za Crvenu zvezdu i to 2014. godine.

Prema informacijama portala Republika, krilni napadač koji se jednako dobro snalazi na poziciji ofanzivnog veziste bio je slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Barselonom pre sedam godina i posredstvom menadžerske agencije ponuđen je crveno-belima.

Ipak, najuže rukovodstvo šampiona Srbije nije htelo da razmišlja o angažovanju tada 16-godišnjeg Španca. Uz poruku: „Ako nije dobar za Barsu, nije ni za Zvezdu.“ Nastavak priče se već zna, ista agencija zatim je pokucala na vrata Zdravka Mamića, alfe i omege zagrebačkog Dinama, koji nije želeo da propusti odbačeni produkt čuvene La Masije.

Dani je za pet i po sezona u dresu „modrih“ odigrao 124 utakmice, uz 34 gola i osvojenih devet trofeja u hrvatskom fudbalu. Koliko je nekadašnji prvak Evrope i sveta pogrešio u proceni po ko zna koji put govori zimski prelazni rok u sezoni 2019/2020. Zvanično je Olmo 25. januara 2020. potpisao četvorogodišnji ugovor sa Lajpcigom, koji je zagrebačkom Dinamu platio neverovatnih 39 miliona evra.

Do sada je mladi Španac za bundesligaša upisao 35 nastupa, uz devet pogodaka, dok je za seniorski nacionalni tim odigrao 10 utakmica i postigao dva gola.

Be the first to comment on "ČUDESNA PRIČA: Zvezdi nuđen Dani Olmo, ona ga glatko odbila!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*