STOJKE IZNENADIO: Kapiten Partizana otkrio šta mu je važnije, pobeda u derbiju ili titula!

Vladimir Stojković
FOTO: FK Partizan

FK Partizan je započeo novi serijal, podkast „Tajna kapitenske sobe“, a u prvoj epizodi su gosti bili Vladimir Stojković, Lazar Marković i Milan Smiljanić.

Voditelj je poznati radio voditelj Predrag Popović Pop, inače osvedočeni partizanovac, i naravno, nizale su se šale, ali i aktuelne teme.

Jedna od najvažnijih za navijače tiče se predstojećeg „večitog“ derbija koji će u sredu, 7. aprila crno-beli igrati na stadionu Crvene zvezde.

usaglasili.

„Iskreno, ja bih pre birao pobedu! Titula je titula, istina, ali ta draž.. Nikada ne bih mogao da kažem, izgubimo i osvojimo titulu. Uvek mi je prvo pobeda u derbiju!“, rekao je Smiljanić, a suprotnog mišljenja je Stojković:

„Ja bih menjao pobedu za titulu, jer je pobeda bilo dosta, menjao bih i ruku!“, reči su Stojkovića.

Voditelj je konstatovao da su linije na „Marakani“ malo čudne i da „žive neki svoj život“, aludirajući na nedavno poništeni gol Kristijanu Ronaldu, ali i pre četiri godine priznati gol Gejloru Kangi kada je lopta evidentno izašla u gol-aut.

„To Stojke najbolje zna“, rekao je Marković, koji je rekao da je zadovoljan izdanjem reprezentacije u prethodna tri meča.

„Jako sam zadovoljan kad gledam reprezentaciju, Piksi je doneo tu atmosferu, on je autoritet“.

Stojkoviću je nacionalni tim bolna tema. Nije se oprostio, ali…

„Nisam se oprostio.. Kompleksna je situacija. Teško je pitanje, dva sata bi morao o tome da pričam“, rekao je, između ostalog, bivši kapiten „orlova“.

Be the first to comment on "STOJKE IZNENADIO: Kapiten Partizana otkrio šta mu je važnije, pobeda u derbiju ili titula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*