PROMUKLI STOJKOVIĆ: Piski bacio Srbiju u EUFORIJU posle pobede nad Azerima!

FOTO: FSS

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je utiske posle pobede u Azerbejdžanu (2:1).

Govoreći iz Bakua, gde je Srbija osvojila sedmi bod iz tri utakmica na startu kvalifikacija za Mundijal, Piksi je bio zadovoljan rezultatom, ali i odnosom svojih izabranika.

Osetilo se olakšanje u njegovom promuklom glasu, izazvanim dramatičnim susretom rešenim drugim golom Aleksandra Mitrovića devet minuta pre kraja.

„Najvažnije je da smo smo osvojili veoma bitna tri boda. Znali smo i pripremali smo se da će ovde biti ekstremno teško. U prvom delu smo imali igru, vođstvo, a u drugom su stvari otišle u drugi tok. Igračima čestititam na jakom karakteru, čuvanju nade i na kraju je ispalo prelepo veče u Bakuu. Zaslužena pobeda, pokazali smo da smo bolji od Azerbejdžana“, rekao je Stojković posle utakmice.

Posebno je naglasio upornost svog tima.

„Moramo da igramo svaku utakmicu ovako. Da se ne predajemo, ta reč ne postoji za nas. Pokazali smo verovanje da usrećimo sve ljude u Srbiji. Veliku satisfakciju imam, posebno kada se pogleda umor, i naglasio bih strahovitu želju su moji igrači pokazali. Možemo da budemo zadovoljni“.

Da li može Srbija da ostane na prvom mestu grupe?

„Učinićemo sve da ostanemo tu, verujemo da možemo. Veru i nadu ne mogu da nam oduzmu. Biće sve bolje…“, rekao je Stojković, a onda napomenuo:

„Nismo iznenađeni svime što je bilo u Bakuu, nemojte da mislite da će neko ovde dobijati sa četiri ili pet razlike. Sve je bilo na visokom nivou, visok profesionalizam i ovi naši rezultati dolaze kao epilog celog ambijenta u reprezentaciji“, zaključio je.

Srbija nastavlja kvalifikacije u septembru mečom protiv Luksemburga na svom terenu.

Be the first to comment on "PROMUKLI STOJKOVIĆ: Piski bacio Srbiju u EUFORIJU posle pobede nad Azerima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*