VEČITI DERBI ODLUČUJE: Partizan neverovatnom serijom slomio Kluž, sledi duel sa Zvezdom!

FOTO: KK Partizan

Juniori Partizana savladali su vršnjake iz Kluža sa 84:73 u drugom kolu grupe A juniorske Evrolige.

Partizan je tako posle trijumfa nad Makabijem ranije tokom dana upisao još jednu pobedu. Crno-bele sada čeka duel sa Crvenom zvezdom, a pobednik večitog derbija proći će u veliko finale.

U Železniku smo gledali veoma izjednačenu utakmicu maltene od početka do kraja. Timovi su se često smenjivali u vođstvu, te niko nije uspeo da stekne ozbiljniju prednost.

Možda i ključan detalj dogodio se na kraju treće četvrtine. Kluž je imao plus četiri, a onda je u poslednjoj sekundi četvrtine Srđan Popović pogodio trojku preko celog terena. Ovaj koš je dao krila mladim košarkašima Partizana.

Posle izjednačenog početka četvrte deonice Kluž je vodio sa 66:65, a onda je usledila neverovatna serija Partizana od čak 15:0 čime su Lazićevi izabranici prelomili utakmicu.

Najefikasniji u Partizanu bio je Vukčević sa 21 poenom, Jovanović je dodao 16, a spomenuti Popović 12. U ekipi Kluža bolji od ostalih bio je Marinau sa 16 koševa.

Večiti derbi Crvena zvezda Partizan, koji će odlučiti pobednika grupe, na programu je u subotu sa početkom od 16 časova.

Be the first to comment on "VEČITI DERBI ODLUČUJE: Partizan neverovatnom serijom slomio Kluž, sledi duel sa Zvezdom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*