CRVENO-BELI NE STAJU: Zvezda završila veliki potpis i osigurala se za budućnost!

Vladan Lukić Marakana

Talentovani napadač rođen 2004. godine, Marko Lazetić produžio je ugovor na još tri godine sa Crvenom zvezdom za koju je krajem novembra prošle godine debitovao.

Lazetić koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu i o čijem potencijalu svedoči činjenica da je sa 16 godina zaigrao za seniorsku ekipu Crvene zvezde i time postao sedmi najmlađi debitant, produžetkom saradnje pokazao je da svoju budućnost vidi u našem najtrofejnijem klubu. Sa druge strane Crvena zvezda ovim potezom demonstrira da se uzda u fudbalere koji su stasali u našoj Omladinskoj školi.

– Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj Marakani i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – rekao je Lazetić.

On je tokom zime prekomandovan u Grafičar, gde se već ustalio kao „devetka“.

– Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je Lazetić.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI NE STAJU: Zvezda završila veliki potpis i osigurala se za budućnost!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*