STANOJEVIĆ MOŽE DA BUDE MIRAN: Još jedan VAŽAN fudbaler najavio ostanak u Partizanu!

Iskusni levi bek Partizana Ivan Obradović odgovarao je na pitanja navijača crno-belih.

Mnoge je zanimalo da li će Obradović produžiti ugovor sa klubom iz Humske koji ističe na kraju sezone. Nekadašnji reprezentativac Srbije je jasan.

– Ugovor mi ističe u junu. Ide sve kako treba, pa možda u skorije vreme sednem sa Upravom da pričamo o produžetku saradnje. Važno je da sve ide željenim tokom. Zadovoljan sam statusom. S obzirom na to da sam pre povratka u Humsku tokom dve godine odigrao ukupno možda deset utakmica i da sam imao turbulentniji period, moram da budem zadovoljan sadašnjim statusom s obzirom na to da sam već stigao do 15 nastupa. U klubu sam koji volim, ovde sam želeo da budem i veoma sam srećan. Voleo bih da budem što duže u Partizanu, ali to ne zavisi samo od mene. Trudim se da na terenu opravdam poverenje, a na Upravi i treneru je da vidi šta ćemo dalje.

Obradović je i otkrio kako ie izgledao njegov povratak u Partizan i šta ga je prelomilo da donese odluku da se vrati u klub u kojem je ponikao.

– Bio sam četiri-pet meseci u Varšavi zbog korone, uhvatila me nostalgija i u razgovoru sa starijim sinom pitao sam ga: Grčka ili Partizan, nije hteo da čuje ni za šta drugo osim crno-belih, a to je bila i moja želja. Stvari su se namestile tako i iz drugog-trećeg pokušaja sam se vratio. Urošević i ja imamo zdravu konkurenciju. Guramo jedan drugog i možemo mnogo da naučimo kroz zajednički rad. On ima moju potpunu podršku, želim mu da, kao i do sad, svaki minut iskoristi na pravi način, napravi transfer i možda bude još srećniji.

Pogledajte na koja je još pitanja od strane Grobara odgovorio Obradović.

Be the first to comment on "STANOJEVIĆ MOŽE DA BUDE MIRAN: Još jedan VAŽAN fudbaler najavio ostanak u Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*