RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Zvezda bez jednog od najboljih protiv Panatinaikosa!

FOTO: KK Igokea

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju protiv Panatiniakosa u Atini meč 30. kola Evrolige.

Crveno-beli su odavno izgubili šansu za plasman među osam najboljih timova, ali i pored toga u Grčku putuje sa velikim ambicijama.

– Idemo u Atinu da odigramo najbolje što možemo, da budemo konkurentni protiv tima koji je u dobroj formi. Odigrali su dobar meč protiv Makabija, a i u domaćem prvenstvu su bili superiorni. Dobili su veliko pojačanje u Hezonji, TJ Brej je takodje stigao, novi trener Odet Kataš je tu i to su krupne promene u odnosu na tim sa kojim smo igrali prvu utakmicu u Beogradu – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Radonjić je otkrio da je Dejan Davidovac bolestan, zbog čega ga neće biti u sastavu na ovoj utakmici, ono što je dobra vest jeste da nije u pitanju koronavirus.

– Svesni smo da je ritam izuzetno naporan, u sedam dana igramo četiri utakmice koje su intenzivne i bitne i to iziskuje mnogo napora. Uspeli smo da budemo dosta dobri u poslednjim utakmicama, a razmišljamo o situaciji oko povreda, bolesti… Predugo to traje, ali idemo u Atinu, o tome razmišljamo sada – naveo je trener crveno-belih.

Be the first to comment on "RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Zvezda bez jednog od najboljih protiv Panatinaikosa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*