POZNATI TRENER ISPROZIVAO ZVEZDU: Hteli su na F4 Evrolige i uspeli su, ali „odozdo“

FOTO: Mornar/MEDIA pro

Gost večerašnje emisije “U obruču“ na TV Arena Sport bio je košarkaški trener Dragan Jakovljević, trener lidera na tabeli Košarkaške lige Srbije, zemunske Mladosti.

On je analizirao sezonu Crvene zvezde u Evroligi.

„Prvo i osnovno, Zvezda je ušla u sezonu sa pristojnim finansijama i budžetom, ambiciozno dovela trenera koji je tad raskinuo ugovor sa dobrom ekipom. Bilo je informacija da je on svoje obeštećenje regulisao, ali nije im se to uklopilo na pravi način. Nedostaje im publika, ali sa druge strane su čelnici najavljivali fajnal-for EL, pa su sad došli do toga da su u fajnal-foru, ali ‘odozdo’. Opet je bio jedan defile igrača, posle promene trenera doveden je Radonjić, koji je svojevremeno skinuo sa trona Partizan sa Vujoševićem. Imaće ne toliko laku sezonu i u ABA ligi“.

Prognozirao je i ko će u plej-of ABA lige.

Verujem da će u plej-of Zvezda, Cedevita, Budućnost i četvrta ekipa koju ne treba izbaciti je Igokea koja igra izuzetno dobro. Nemam neko poverenje u Mornar, mislim da su previše starijih rutinera doveli, nemaju tu energiju“, smatra Jakovljević.

On je trenutno trener Mladosti iz Zemuna i njegov tim je lider KLS sa 24 pobede i jednim porazom. Svojevremeno Jakovljević je bio poznat kao česti gost u emisijama Dejana Anđusa na televiziiji KCN.


Be the first to comment on "POZNATI TRENER ISPROZIVAO ZVEZDU: Hteli su na F4 Evrolige i uspeli su, ali „odozdo“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*