STANOJEVIĆ PRED ZLATIBOR OTKRIO: Svi spremni osim jednog igrača, iskusni defanzivac dobija novi ugovor!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u ponedeljak dočekuju Zlatibor u okviru 27. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli imaju 14 uzastopnih trijumfa u domaćem šampionatu i želeće da upišu i 15.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je da su svi spremni za duel, osim Filipa Stevanovića.

Imamo novu prvenstvenu utakmicu, znaju se naši ciljevi i obaveze. Svi su spremni osim Fiće Stevanovića koji je u poslednjoj utakmici imao mehanički problem sa zglobom„.

O predstojećem večitom derbiju Stanojević nije hteo da govori.

Derbi je daleko. Niko ga ne spominje, niti o njemu razmišlja. Imamo još tri ligaške utakmice do gostovanja Crvenoj zvezi, još po tri reprezentativne, ko zna šta će biti do derbija. Ne bih o tome“.

Protiv Zlatibora trener crno-belih imaće priliku da obori lični rekord po broju uzastopnih pobeda, trenutno ih je 16 u svim takmičenjima, a toliko je imao i 2011. godine pre nego što je napustio klupu na polusezoni.

Znamo obaveze i ciljeve. Pritisak je u Partizanu uvek prisutan, ne samo pred Zlatibor, moramo da se potvrđujemo i pobeđujemo. Što se tiče nizova, ne razmišljam o njima. Opterećen sam svakom narednom utakmicom, a serija pobeda mi ništa ne znači ako ne dobijemo još jednom“.

Partizan i Crvena zvezda su trenutno timovi sa najviše uzastopnih pobeda u Evropi, a Stanojević ima odgovor zašto je to tako.

U odnosu na ekipe iz naše lige imamo velike budžete. Samim tim, veliku razliku u mogućnostima. Ne znam da li su u drugim državama tolike razlike, da se dva tima toliko izdvoje. Možda je to kod nas razlog“.

U tim se protiv Zlatibora vraćaju Saša Zdjelar i Slobodan Urošević.

„Videćemo koliko će igrati. Nisu sto posto spremni, ali su uz ekipu, polako ih uvodimo. Generalno, u dobro smo ritmu i plašim se da ne ispadnemo iz njega, ako budemo mnogo menjali. Možda napravimo tri do četiri izmene u odnosu na prethodni duel. Teško da možemo više da priuštimo u ovom trenutku„.

Stanojević je i naveo da će ukoliko se ništa ne promeni Bojanu Ostojiću biti ponuđen novi jednogodišnji ugovor, i ta je iskusni štoper veoma važan za ekipu, iako ima minimalnu minutažu.

Utakmica Partizan Zlatibor na programu je u ponedeljak od 18:10 na stadionu u Humskoj 1.

Be the first to comment on "STANOJEVIĆ PRED ZLATIBOR OTKRIO: Svi spremni osim jednog igrača, iskusni defanzivac dobija novi ugovor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*