DOKTORSKA PARTIJA: Dva komada i asistencija bivšeg fudbalera Zvezde!

Vladan Lukić Marakana

Fudbaleri Legije savladali su u Varšavi Vartu sa 3:2 u okviru 21. kola poljske Ekstraklase, a u pobedničkom timu istakao se Filip Mladenović.

Mladenović je odigrao još jednu fantastičnu partiju i tako samo još jednom potvrdio da ove sezone igra u neverovatnoj formi.

On je u stilu najboljih golgetera postigao dva pogotka i trasirao Legiji put ka velikoj pobedi. Mladenović ove sezone ima učinak od sedam golova i čak devet asistencija.

Već u 3. minutu bivši bek Crvene zvezde dobio je jednu loptu po levoj strani, nije mnogo razmišljao, opalio je levicom, imao i malo sreće, pa je već na samom startu meča mogao da se raduje.

Varta je uspela da izjednači preko Grešika, ali je Šolek doneo prednost Legiji od 2:1 pre odlaska na odmor, Mladenović je bio asistent.

Mladenović je u nastavku povisio na 3:1. Ponovo se „pojavio“ u završnici napada u stilu vrhunskih bekova, ponovo mu je lopta stigla na pravom mestu, a Mladenović je drugi pogodak upisao glavom.

Varta je do kraja meča samo uspela da ublaži poraz i to pogotkom Kupčaka sa penala.

Dragan Stojković Piksi može da bude zadovoljan partijom Mladenovića, koji bi u narednom periodu mogao da ima daleko veću ulogu u reprezentaciji Srbije.

Be the first to comment on "DOKTORSKA PARTIJA: Dva komada i asistencija bivšeg fudbalera Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*