ŠAMPANJAC NA MARAKANI: Ljubimac Delija do kraja karijere ostaje u Zvezdi!

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan uskoro će potpisati novi ugovor sa srpskim šampionom.

Kako prenosi portal Republika Borjan će tako do kraja svoje profesionalne karijere ostati na Marakani.

Saradnja šampiona Srbije i reprezentativca Kanade ističe 30. juna 2023, do njegovog 35. rođendana, a kako su čuvari mreže kao vino, što momak rođen u Kninu i dokazuje bravurama na golu, rukovodstvo nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka ima puno poverenje u njega i spremno je da ga zadrži dok ne okači rukavice o klin.

Borjan je u Zvezdu došao 24. jula 2017, kao slobodan igrač iz bugarskog Ludogoreca, i odmah postao prvi izbor na golu. Tri i po godine kasnije Kanađanin srpskog porekla može da se pohvali da je sa crveno-belima stigao do četiri uzastopna plasmana u evropska takmičenja, po dva puta u Ligu šampiona i Ligu Evrope, a u oba navrata je prošao grupu u drugom po snazi evropskom takmičenju.

Milan je sa 52 utakmice postao fudbaler sa najviše mečeva u evropskim takmičenjima u istoriji šampiona Srbije, pretekavši Vladimira Petrovića Pižona, četvrtu Zvezdinu zvezdu. Takođe, Borjan je učestvovao i u tri uzastopna osvajanja titule šampiona Srbije, a blizu je i četvrtog trofeja u nizu pošto njegovi saigrači i on imaju devet bodova više od Partizana.

Be the first to comment on "ŠAMPANJAC NA MARAKANI: Ljubimac Delija do kraja karijere ostaje u Zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*