STANOJEVIĆ O BAJBEKU: Trener Partizana otkrio stanje francuskog napadača!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u četvrtak dočekuju Voždovac u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Crno-beli se nalaze u sjajnoj seriji i imaju 15. pobeda u nizu. Trener kluba iz Humske govorio je o predstojećem susretu.

On je najavio da će na teren izaći najjači sastav, a dotakao se i stanja Žana Kristofa Bajbeka.

Nije ovo utakmica za igrače sa manjom minutažom. Igraćemo u najboljem sastavu. Raspored je zgusnut, a meč eliminacionog karaktera, vrlo smo obazrivi i zato nećemo ništa kalkulisati. U prvenstvu možemo, već imamo ideju da u narednom kolu sa Zlatiborom odomorim između trojice i petorice igrača, ali protiv Voždovca će izaći najbolji. Ne kalkulišemo ništa. Kup je idealna prilika za naš najbolji sastav, a Bajbek trenutno nije u njemu. Zavisi od njega kad će postizati golove. Voleo bih da uđe u formu, ali prvo mora da dođe do ekipe. Sigurno neće početi utakmicu„, rekao je Stanojević.

Ekipa Voždovca ne stiže u dobrom raspoloženju na megdan Partizanu, ali to Stanojevića ne zavarava.

Možda deluje da će biti laka utakmica, ali je eliminaciona. Oni nemaju šta, a mi možemo mnogo da izgubimo. Iako smo jesenas pobedili na krovu Tržnog centra „Stadion“ 2:0, bilo nam je teško, podsećam da smo prethodni put kod kuće izgubili od Voždovca 1:2. Gosti imaju kadrovskih problema, ali će izaći rasterećeno, za razliku od nas.“

Ukoliko prođu u polufinale crno-beli bi tamo mogli da igraju sa Crvenom zvezdom, ukoliko i ona pregrmi četvrtfinalni duel.

Možda oni ili mi ispadnemo dotad. Kup je specifično takmičenje, nikad ne znate, jedna utakmica je na programu. Možete da budete bolji, da vam protivnik šutne jednom na gol i pobedi vas. Ili da vas izbaci na penale. Zato smo ih i vežbali.“

Be the first to comment on "STANOJEVIĆ O BAJBEKU: Trener Partizana otkrio stanje francuskog napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*