BIVŠI KAPITEN SE VRAĆA: Zvezda spremila bombu za leto

Vladan Lukić Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju sezonu iz nova. Šampion Srbije je prvi u Superligi, a u Ligi Evrope je bio veoma blizu eliminacije velikog Milana.

Na Marakani već prave planove za letnji prelazni rok u kome će biti cilj dodatno jačanje ekipe pred početak novih evropskih kvalifikacija.

Jedan od prioriteta je dovođenje novog desnog beka, a izbor je prema pisanju Sportske centrale pao na bivšeg kapitena crveno-belih Marka Petkovića, trenutno fudbalera TSC-a.

On je četiri godine proveo na Marakani pre nego što je pojačao Spartak iz Moskve. U Rusiji se zadržao dve sezone u kojima je osvojio jedan trofej. Usledio je prelazak u portugalsku Tondelu, ali je Petković u Portugalu odigrao svega sedam mečeva.

Proteklog leta Petković se vratio u srpski fudbal i to u TSC iz Bačke Topole. Ove sezone igra na veoma dobrom nivou, pogotovo na startu prolećnog dela prvenstva.

Kako ,,Sportska centrala“ nezvanično saznaje, dve strane su već stupile u kontakt, ali je čitava priča i dalje daleko od konkretne.

Petković je odigrao 13 utakmica u dresu TSC-a ove sezone, postigao je tri gola i upisao jednu asistenciju.

Be the first to comment on "BIVŠI KAPITEN SE VRAĆA: Zvezda spremila bombu za leto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*