BIĆE MNOGO BURE: Simović pogurao Zvezdu do pobede nad TSC-om!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u derbiju 25. kola Superlige Srbije TSC u Bačkoj Topoli sa 3:1.

Crveno-beli su tako ponovo pobeli Partizanu na šest bodova prednosti, ali uz to imaju i meč manje.

Posle meca u Bačkoj Topoli ponovo će biti dosta bure zbog nekoliko sumnjivih odluka glavnog sudije Novaka Simovića.

U prvom poluvremenu viđena je taktička borba dva tima, pa smo videli samo po jednu dobru šansu na obe strane. Tomanović je pripretio za TSC, a Ivanić je imao najbolju priliku za Zvezdu, ali je očajno šutirao iz izgledne pozicije.

Drugo poluvreme donelo je bolji fudbal, više uzbuđenja, ali i mnogo bure i spornih detalja.

Zvezda je dosta bolje zaigrala na startu drugih 45 minuta ulaskom Kange, Srnića i Pavkova. Crveno-belima se to isplatilo već u 54. minutu kada je Ivanić lepo pronašao Pavkova kome nije bilo teško da savlada Filipovića.

Ovaj primljeni gol trgao je ekipu Mladena Krstajića. TSC samo tri minuta kasnije stiže do penala, Gajić je srušio Zeca kao poslednji igrač odbrane i dobio direktan crveni karton, a najstrožu kaznu u gol je sproveo najbolji strelac domaćina Nenad Lukić.

Zvezda je sa igračem manje morala da krene ka golu domaćina, što je ostavljalo dosta prostora za kontra napade TSC. Ipak, presudni trenutak utakmice dogodio se u 67. minutu. Ivanić je maltene bez kontakta pao posle duela sa Tomanovićem, a Simović je pokazao na belu tačku i doneo kontroverznu odluku. Tomanović je dobio žuti karton, a onda zbog prigovora i crveni. Kanga je uz malo sreće pogodio sa bele tačke i doneo novu prednost Zvezdi.

Ovaj detalj je potpuno paralisao fudbalere TSC-a koji su ubrzo primili još jedan gol posle asistencije Srnića do Pavkova.

Do kraja meča TSC je izgubio svaki motiv, pa je Zvezda mogla i do ubedljivije pobede, ali Pavkov se propisno obrukao, pa je ostalo 3:1.

2 Comments on "BIĆE MNOGO BURE: Simović pogurao Zvezdu do pobede nad TSC-om!"

  1. Kada su vam čiste namere i savest, zbog čega ne objavljujete komentare? Je l’ vas bar malo nije sramota? Proizvoljni komentar nakon Stankovićeve izjave… Ko je bre bio besan? Da li ste vi normalni? Ivanić teatralno pao? Pogledajte ćorče udarac kolenom u butinu, u punom trku, ispred odbrambenog igrača, izlazi 1-1 na golmana… A „Stanojevićeva mašina melje“. A niste videli da je gol gotovo iz mrtvog ugla, čist golmanov gol. A drugi, 50-50 da je bio ofsajd… To ne vidite? A niste zapamtili da je Stojković bar 3 zicera „skinuo“? Sram vas bilo!! Vi objektivni? Vi ste obični MAGARCI!!!

  2. I Vojvodinu je paralisao, a Partizan pogurao gol koji je Simić pustio iz „mrtvog ugla, a ne nikakve dijagonale, kako ste vi napisali. Do tada je bila EGAL utakmica, a ne nekakva „Stanojeva mašina koja melje“! Tendencioznije ne može!!! Seničanin nije „zaspao“, nego je drugi gol iz ofsajda, koji je sudija „prevideo“. A od nekoliko šansi Vojvodine, bar 3 zicera koje je Stojković „skinuo“, vi ne pomenuste nijedan, samo neku polušansu Bojića… Obraz? Đon!!! Sram vas bilo!!! Koju ste vi utkmicu gledali?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*