GROBARI SU ZBOG NJIH IMALI NEZAPAMĆENE TRAUME, A SAD SU U AMBISU: Partizanov dželat na rubu propasti, stadion mu postao deponija!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Artmedija je ime koje Grobare tera na traumatična sećanja.

Partizan je, sada već daleke, 2005. godine bio na korak od drugog uzastopnog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, ali se na poslednjoj stepenici isprečila Petržalka.

Crno-beli su oba meča mogli da napune mrežu slovačkog tima, ali umesto toga eliminisani su posle penala, a od tog neuspeha mnogi navijači Partizana nisu se oporavili ni 16 godina kasnije.

Slovački tim se nije obrukao u grupnoj fazi Lige šampiona. U grupi sa Interom, Portom i Rendžersom osvojili su treće mesto, pa su tako izborili plasman u nok-aut fazu UEFA Kupa, gde ih je eliminisao Levski iz Sofije.

Ipak, skoro dve decenije kasnije Petržalka se nalazi u pravom ambisu. Danas igraju u amaterskom rangu slovačkog fudbala i to sa novim imenom, FC Petržalka.

Stadion Artmedije nalazi se u jezivom stanju, a na društvenim mrežama pojavila se i slika gde se može videti deponija smeća na samom terenu.

Navijačima Partizana sigurno nije žao zbog ovakvog razvoja situacije sa Artmedijom.

Be the first to comment on "GROBARI SU ZBOG NJIH IMALI NEZAPAMĆENE TRAUME, A SAD SU U AMBISU: Partizanov dželat na rubu propasti, stadion mu postao deponija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*