(VIDEO) POJAVIO SE EKSKLUZIVNI SNIMAK: Evo šta je Stanković poručio igračima Zvezde odmah posle eliminacije od Milana!

Dejan Stanković-Dejan Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u 1/16 finala Lige Evrope od Milana, posle dva remija.

Tri dana nakon revanša u Italiji se pojavio video snimak govora koji je Dejan Stanković održao posle meča na „San Siru“.

Zvezda je tokom 180 minuta igre pokazala da može ravnopravno da se suprotstavi evropskim velikanima poput Milana, a malo sreće joj je falilo da se nađe u osmini finala gde bi snage odmerila sa Mančester junajtedom.

Crveno-beli su u poslednjim sekundama utakmice u Milanu izborili korner, koji sudija Hesus Hil Manzano nije dozvolio da se izvede, što je izrevoltiralo igrače, stručni štab i navijače Crvene zvezde.

Neposredno posle toga, na terenu „San Sira, je Dejan Stanković održao govor svojim pulenima, a sada se pojavio i video snimak kao dokaz njegovih reči.

– Mi smo pokazali kako se bori za grb, kako se igra za saigrače. Kako se borite jedni za druge. Mi sada imamo drugi cilj. Ovde smo im pokazali da znamo. Okej? Imamo drugi cilj, dupla kruna momci. Svaki dan radimo za to – rekao im je Stajnković.

Be the first to comment on "(VIDEO) POJAVIO SE EKSKLUZIVNI SNIMAK: Evo šta je Stanković poručio igračima Zvezde odmah posle eliminacije od Milana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*