NOŽ U LEĐA CRNO-BELIMA: Trinkijeri tužio Partizan!

KK Partizan-Kori Volden-Andrea Trinkijeri
FOTO: KK Partizan

Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri rešio je da tuži crno-bele!

Naime, italijanski stručnjak ne traži novac za isplatu kompletne prošle sezone, već tekuće, u kojoj nije ni sedeo na klupi srpskog kluba, saznaje naš portal.

Aktuelni trener Bajerna iz Minhena zahteva od Partizana da mu se isplati u potpunosti ugovor čiji je raskid zatražio prethodnog leta.

Trinkijeri tvrdi da su u Partizanu pogrešno obračunali poslednje dve plate iz prethodne sezone.

Zbog preporuka Evrolige da se primanja igrača i članova stručnog štaba revidiraju u poslednjim mesecima prethodne sezone, kada se košarka nije igrala, Trinkijeri je podneo tužbu.

Ipak, prema našim informacijama u Partizanu su uvereni da Trinkijeri nema prava na potraživanja, i sledi velika pravna borba sa italijanskim stručnjakom,

Trinkijeri je u Beograd stigao tokom novembra 2018. godine, u takmičarskoj 2019/20 sklopio „kockice“, osvojio Kup i pravio sjajne rezultate, ali je prethodnog leta zatražio raskid saradnje i vratio se u Nemačku.

Partizan je u trenutku prekida prethodne košarkaške sezone bio lider ABA lige i ekipa sa najboljim učinkom u Evrokupu, pa su se crno-beli opravdano smatrali favoritima za trofeje u ta dva takmičenja, a onda je usledio šok u vidi otkaza Trinkijerija koji su navijači Partizana teško podneli.

Be the first to comment on "NOŽ U LEĐA CRNO-BELIMA: Trinkijeri tužio Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*