LEGENDA ZVEZDE KOMENTARISAO DVOMEČ SA MILANOM: Dule Savić veruje u Piksija i reprezentaciju!

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić gostovao je u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom” na MaxBet radiju gde je izneo svoje viđenje svega što se izdešavalo u dvomeču Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope.

Očekivano, Dule Savić je pohvalio ekipu trenera Dejana Stankovića.

– Zvezda je svakoga prijatno iznenadila, pokazala je srce, borbenost, a pre svega napadački karakter. Igrala je ekipa odličan fudbal, potpuno parirala protivniku. Naravno, ostaje žal zbog rezultata i svega što se dešavalo u samom finišu – počeo je Savić.

Posle duela u Italiji u centru pažnje našao se Marko Gobeljić, pre svega zbog promašaja iz izgledne situacije.

– Nije on ni heroj ni krivac, on je jednostavno prvotimac Crvene zvezde koji radi svoj posao. Navijači na stadionu su pokazali šta misle o Gobeljiću i ja sam sa njima saglasan, a ovi što pišu po tim mrežama, mislim da ne vole klub na pravi način.

Nije mogao da izostane komentar o finišu meča kada je Crvena zvezda izborila korner, ali sudija nije dozvolio da se korner izvede već je svirao kraj meča pošto je istekao treći minut nadoknade vremena.

– Pričao sam sa mnogim ljudima što se sudije tiče. On je ispoštovao to pravilo, ali vidi se da nije hteo da rizikuje da Zvezda postigne gol ili da mora da svira neki nepostojeći faul. Morao je da pusti taj korner pa neka se utakmica završi pravedno.

Za kraj Savić je prokomentarisao dolazak Piksija na klupu nacionalnog tima Srbije.

– Ubeđen sam da je Piksi bio selektor protiv Škotske da bi uleteo u teren da davi igrače, da ih probudi. Prštalo bi u svlačionici. Nedostaje taj šampionski karater koji Piksi poseduje, bez ikakve dileme. Sada je pitanje da li je to dovoljno? Moramo da vidimo u kakvom sastavu ćemo biti, od rasporeda, protivnika. Ima tu mnogo faktora, ali potez angažovanja Dragana Stojkovića Piksija je svakako odličan.

Be the first to comment on "LEGENDA ZVEZDE KOMENTARISAO DVOMEČ SA MILANOM: Dule Savić veruje u Piksija i reprezentaciju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*