GROBARI U EKSTAZI: Brutalna partija Umara Sadika, Španci zadivljeni bivšim napadačem Partizana!

FOTO: FK Partizan

Almerija je posle dva poraza nastavila da pobeđuje u španskoj Segundi, žrtva je bio Lugo, a domaćin je slavio sa ubedljivih 4:1.

Bivši napadač Partizana Umar Sadik ponovo je imao svoje veče. Bio je strelac jednog gola i upisao je asistenciju.

On je u 11. minutu nakon promašenog penala postigao svoj 13. gol u Segundi i doneo vođstvo Almeriji.

Lugo je u 41. minutu izjednačio golom Bareira sa bele tačke. Ipak, u nastavku rapsodija Almerije koja postiže tri gola. Laco je postigao gol za 2:1, a onda je dva puta mrežu zatresao Korpas, a Sadik mu je asistirao kod drugog pogotka.

Ovoj pobedi Almerije i novim golom sjajnog Nigerijca raduje se i Partizan, koji je sve bliži višemilionskom bonusu. Almerija je trenutno treća na tabeli Segunde.

Umar Sadik je svojom novom sjajnom partijom bukvalno bacio u trans navijače Almerije, ali i ostale ljubitelje fudbala u Španiji, a o tome govore sledeći tvitovi.

– Kakav recital Umara Sadika! Kakva je zabava videti Almeriju samo zbog ovog igrača, izuzetno neobičnog i super efikasnog. Obožavam ga.

– Još jedna sjajna (i jedinstvena) akcija Umara Sadika, koji je ovog puta asistirao Korpasu. Almerija, naravno, ima talenat to je sjajan tim.

– Umar Sadik je BOG, Umar Sadik je zver.

Be the first to comment on "GROBARI U EKSTAZI: Brutalna partija Umara Sadika, Španci zadivljeni bivšim napadačem Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*