ZANIMLJIVA IZJAVA: Mijailović progovorio o odnosu sa Zvezdom!

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je u kakvim su odnosima crno-beli sa „večitim“ rivalom.

Zvezda i Partizan su osim na terenu „ratovali“ i oko statusa ABA lige, a osnovni zahtevi Partizana bili su da predsednik Skupštine FMP Zoran Tošković, zbog, kako su naveli, sukoba interesa, ne može da bude predsedavajući ABA lige, ali i da nadležan za regionalno takmičenje bude Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani.

– Odnos između nas i našeg gradskog rivala je sasvim normalan i mislim da treba da bude normalan. Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa bilo kim o bilo čemu jer hoćemo da se bavimo Partizanom i trošimo energiju na Partizan– rekao je Mijailović.

Mijailović je otkrio da nisu hteli da reaguju saopštenjima posle dva tesna poraza, iako je bilo elemenata.

 Imali smo te dve utakmice u kojima smo izgubili u završnicama, ali nismo reagovali nikakvim saopštenjima i na bilo koji način. U finišu meča polufinala Kupa Radivoja Koraća bilo je specifičnih stvari, međutim, nije nam padalo na pamet da se osvrćemo na to kada je utrakmica završena. Stručni štab i trener treba da reaguju na pojedine stvari tokom utakmice ako je nešto na štetu kluba i postoje greške. Ne mislim da su potrebna saopštenja i svađe po emisijama jer ne želimo više da se uplićemo u takve stvari.

Mijailović ističe i da je borba u institucijama ABA lige dala određene rezultate.

– Cele sezone smo se borili za neke stvari u ABA ligi i u velikoj meri smo se i izborili. Nekada morate da potrošite energiju na takve stvari. One vam oduzmu i vreme i energiju koju biste usmerili u drugom pravcu, ali jednostavno ne možete da dozvolite da pojedine stvari odu u nekom pravcu i da imate ne tako ravnopravnu utakmicu, da se takmičite u njoj, da neko ostvaruje svoja prava mimo onih prava koja im pripadaju– kaže Mijailović za „Sportklub“.

Be the first to comment on "ZANIMLJIVA IZJAVA: Mijailović progovorio o odnosu sa Zvezdom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*