POKAZAO KAKAV JE ŠAMPION: Gospodska izjava Novaka Đokovića posle devete titule u Melburnu!

Novak Đoković je na impresivan način, za manje od dva sata igre došao do devetog pehara na Australijan openu.

Najbolji igrač sveta je u velikom finalu pobedio Danila Medvedeva iz Rusije sa 7:5, 6:2, 6:2 i po treći put zaredom slavio u Melburn parku.

Dobro veče svima. Hvala vam mnogo, samo trenutak, da kažem par reči…“, počeo je Novik prekinut povicima naših navijača u Rod Lejver areni.

Potom je nastavio:

„Hteo bih da uzvratrim Danilu na lepim rečima. Prvo, Danile, ti si sjajan momak, divna osoba, to si svima pokazao. Provodili smo nekada dosta vremena u Monaku na treningu, mada me ne zoveš već dve godine. Hvala ti na lepim rečima“, nasmejao se Novak.

Potom je nastavio:

„Dopada mi se Danil, veoma je prijateljski nastrojen, ali na terenu je jedan od najtežih igrača sa kojim sam igrao u karijerijeri. Pitanje je vremena kada ćeš uzeti taj grend slem. Ako možeš da sačekaš još par godina“, opet se našalio šampion Melburna, koji je Danilu čestitao i na nizu od 20 pobeda.

Na kraju se Novak zahvalio i članovima svog tima.

„Hvala Goranu, Ediju, Uliju, svima koji su kod kuće, mojoj porodici, prijateljima, Miljanu… Bio je ovo dug put, rolerkorster u polednjih par nedelja. Uli, tebi posebno hvala, mnogo si vremena posvetio meni. Zahvalan sam ti na toj snazi i energiji, hvala vam svima. Mnogo mi je pomešano emocija u ovom trenutku, posle svega, ali podvukli smo liniju. Bio je ovo uspešan turnir, čestitke Tenis Australija i Kregu Tajliju. Nije bilo lako, bilo je izazovno na mnogo nivoa, ali treba da budete ponosni na sve što ste uradili“, dodao je Đoković.

Za kraj šampionskog obraćanja opet je sve nasmejao:

„Hvala ovom terenu, Rod Lejver areni, svake godine te volim sve više i više, ljubavna afera se nastavlja“, zaključio je Novak.

Be the first to comment on "POKAZAO KAKAV JE ŠAMPION: Gospodska izjava Novaka Đokovića posle devete titule u Melburnu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*