BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vuletić o Vučeliću, Ultra kopu, i bunkeru na Marakani!

Vladimir Vuletić

Doskorašnji potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić gost je na televiziji Nova S u emisiji „Utisak nedelje“

– Ostavku sam podneo jer se o situaciji u Partizanu godinama ćuti, ovo seže od 2017. ka ovamo. Imamo predsednika Vučelića koji se ponaša kao šaman, vrhovni vrač svih nas i dolazimo u poziciju da on tumači boga (predsednika države) kako svi treba da se ponašamo i šta možemo i ne možemo da radimo. Došao sam ovde jer u Partizanu svi ćute o kriminalizaciji kluba, stigla mi je poruka da previše govorim, previše me ima, vređam predsednikovu porodicu. Mene to ne zanima, ja ne vređam ničiju porodicu – kaže profesor i bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Vuletić je kazao i da firma „Ultra kop“, vođe navijača Crvene zvezde Marka Vučkovića sarađuje sa EPS-om i ostalim državnim firmama.

Doskorašnji potpredsednik Partizana dotakao se i tzv. bunkera koji je pronađen na stadionu Partizana.

– Bunker može biti tamo gde je tenk, a bunker je na nekom drugom stadionu. Ovde je reč o restoranu gde se nalaze navijačke prostorije. Svaki stadion ima prostorije u kojima se nalaze navijači. Nije reč o bunkeru i tajnim prostorijama o kojima su znali čelnici Partizana. Ja sam dao ostavku jer Partizan nije Šilerova – kaže  Vuletić.

Vuletić je spomenuo i to što je državna Agrobanka oprostila dug od 17.000.000 evra Crvenoj zvezdi.

Be the first to comment on "BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vuletić o Vučeliću, Ultra kopu, i bunkeru na Marakani!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*