ZVEZDO, SVE JE NA TEBI: Milan OSAKAĆEN stiže u Beograd!

FOTO: FK Crvena zvezda

Duel Crvene zvezde i Milana u Beogradu sve je bliži.

Do prvog susreta dva velikana evropskog fudbala ostalo je još manje od sedam dana.

Iz Italije stižu ohrabrujuće vesti za Crvenu zvezdu, pošto relevantni Sport Medijaset prenosi da će Milan u Beograd stići bez nekoliko veoma važnih igrača.

Razlog je to što tri dana posle meča u Beogradu, Rosonere očekuje derbi sa Interom iz Milana, koji može odlučiti dalju trku za Skudetom.

Milanu je prvenstvo prioritet, pa Pioli neće dopustiti sebi rizik da mu se protiv Crvene zvezde povrede neki od najboljih fudbalera.

Starteri za Milan u Beogradu očekuje se da budu Ćiprijan Tatarušanu na golu, Mario Mandžukić u napadu, Diogo Dalot i Pjer Kalulu na bekovima, a Tomori i Romanjoli kao štoperi. Tandem zadnjih veznih u formaciji 4-2-3-1 verovatno će činiti Frank Kesi i Sauliho Meite umesto Benasera, a trojku ispred njih Kastiljeho kao desno krilo umesto Salemakersa, Leao levo na poziciji rezervisanoj za Rebića i Čalhanoglu u sredini.

Milan će pred utakmicu sa Zvezdom odigrati protiv Specije u domaćem šampionatu, a očekuje se da sastav bude isti, samo pojačan za Ibrahimovića i Tea Ernandeza.

Ukoliko se ove najave ispostave kao tačne, Crvena zvezda će u meču u Beogradu imati veliku šansu da napravi podvig pred revanš na San Siru.

Be the first to comment on "ZVEZDO, SVE JE NA TEBI: Milan OSAKAĆEN stiže u Beograd!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*