PARNI VALJAK SAMLEO NOVU ŽRTVU: Partizan RAZBIO Novi Pazar i osvetio se za poraz na startu prvenstva!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar u Humskoj rezultatom 4:1 u 21. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su se tako osvetili rivalu za poraz u prvom delu sezone od 3:2.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je do trijumfa stigla u drugom poluvremenu, nakon sjajnih devet minuta tokom kojih su postigli tri pogotka.

Domaći su tokom prvog poluvremena imali inicijativu, koja nije bila plodonosna – organizovane akcije su izostale.

Novi Pazar je odolevao, branio se i svoju šansu, baš kao i velika većina ekipa koje gostuju u Humsoj, šansu tražio iz kontranapada.

Najbolju priliku u prvom delu meča propustio je Lazar Marković, koji je iz neposredne blizine očajno šutirao. Najpre je pokušao Takuma Asano, da bi kapiten u nastavku promašio.

Više prilika do pauze nije bilo, a trener domaćih Stanojević je odmah na teren poslao Natha i Šćekića, umesto Sume i Jojića.

Vrlo brzo mu se to isplatilo. Partizan je poveo u 54. golu preko Lazara Markovića, koji je uspeo da se iskupi za onaj promašaj.

Drobnjak je loše ispucao loptu, Marković ju je prihvatio, odigrao dupli pas sa Holenderom i onda rutinski pogodio za vođstvo.

Osam minuta kasnije u strelce se upisao i rezervista Natho, iz penala koji je nad njim napravio Pajović.

Samo minut kasnije, crno-beli su osigurali trijumf. Marković je uposlio Miljkovića, ovaj centrirao, lopta je preletela sve, a sa gol-linije je Holender glavom sproveo u mrežu.

Nakon tog blickriga crno-belih usledio je mirniji period, koji je okončan golom gostiju. Kojić je glavom posle centaršuta uputio udarac glavom, lopta je zakačila Svetozara Markovića i prevarila Popovića.

Do kraja Partizan je stigao do još jednog pogotka, pošto je u 87. Vlajković postigao autogol posle udarca Nikole Štulića.

Partizan je zabeležio 10. trijumf zaredom u svim takmičenjima. Ima 50 bodova, šest manje i utakmicu više od Crvene zvezde, koja je lider.

Novi Pazar će i nakon ovog kola ostati van zone ispadanja sa 21 bodom.

Be the first to comment on "PARNI VALJAK SAMLEO NOVU ŽRTVU: Partizan RAZBIO Novi Pazar i osvetio se za poraz na startu prvenstva!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*