KONAČNO SU GA SLOMILI: Srbija konačno dobija selektora

Koliko do juče bilo je “tako blizu, a tako daleko”… A već danas, prema informacijama do kojih je “Blic” došao, Dragan Stojković nadomak je dogovora da preuzme reprezentaciju Srbije!

Piksi je razmišljao dugo, razmišlja i dalje, fugurirajući kao najozbiljniji kandidat za selektora “orlova”, a tražeći model rastanka sa Gvangžu R&F koji mu isplaćuje dugovanja po ugovoru koji je načinjen prilikom odlaska Stojkovića sa mesta trenera ovog kineskog superligaša.

Piksiju Kinezi duguju praktično još primanja za ovu godinu.

Da se ne bavimo sada time koliko je to tačno novca, iznos je svakako milionski, ali izgleda da će se pronaći zajednički jezik. To, ujedno, znači i da mu posao u Fudbalskom savezu Srbije stoji kao „kart blanš“.

Ako se moramo služiti procentima, prema našim saznanjima, u ovom momentu je 70 odsto šansi da Stojković preuzme “orlove”, što znači da je vruće i da ide ka usijanju.

I sve su prilike da će do 15. februara, datuma kojeg su u Savezu označili kao krajnji što se tiče postavljanja novog selektora, biti ispoštovan.

Piksi je nedavno, na pitanje da li će biti selektor Srbije, odgovorio:

  • Znam da bih nas odveo u Katar. Znam, jer verujem u to. Izvukao bih iz igrača maksimum maksimuma. Morate svi da me želite. Da se oseti podrška, želja, volja. Videćemo. Osećam podršku od ljudi koji su tu, ali bi trebalo još neke stvari da se poklope.

Gospodine Stojkoviću, izvolite, svi gore navedeni zahtevi su ispoštovani. Srbija vas želi i čeka.

I – dobrodošli!

Be the first to comment on "KONAČNO SU GA SLOMILI: Srbija konačno dobija selektora"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*