PARTIZAN IMA VELIKO BLAGO: Italijani ZADIVLJENI vunderkindom crno-belih, predviđaju mu sjajnu budućnost!

FOTO: FK Partizan

Talentovani golman Partizana Lazar Slavković (18) na pripremama u Turskoj na sjajan način pokazao se navijačima crno-belih.

On je branio na meču protiv Sileksa i upisao je nekoliko izuzetnih intervencija. Da se pred njim nalazi velika budućnost svedoči pisanje i italijanskih medija.

Portal Footballscouting.it posvetio mu je opširan tekst, pošto ga je novinar Nikola Kijačio gledao na turniru na kojem je branio za juniorsku reprezentaciju Srbije.

Ako pričamo o najtalentovanijim i najinteresantnijim golmanima na evropskoj sceni, moramo da pomenemo Lazara Slavkovića, čuvara mreže sa svetlom budućnošću u nekom od velikih evropskih klubova. Igrač rođen u Novom Pazaru imao je lidersku ulogu u timu Partizana do 17 godina i reprezentaciji Srbije do 16 godina. Pokazao se pouzdanim golmanom, sa velikim prostorom za napredak.

Dalje pišu i o njegovim glavnim karakteristikama, kao i da je moderan, tehnički obučen golman. Ističe se da je posebno dobar u situacijama “jedan na jedan”.

Lazar Slavković

Be the first to comment on "PARTIZAN IMA VELIKO BLAGO: Italijani ZADIVLJENI vunderkindom crno-belih, predviđaju mu sjajnu budućnost!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*