SUMORNE VESTI: Stevanović završio sezonu?

FOTO: FK Partizan

Golman Partizana Nemanja Stevanović, posle povrede koju je zadobio na jednom od treninga tokom priprema u Beleku, mora na operaciju ramena.

„Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler-setno kaže Stevanovć. Ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i ‘ispalo’ mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo“, rekao je Stevanović.

Kako ne bi gubio vreme, Nemanja se vratio u Beograd u ponedeljak 25. januara, pet dana pre povratka ekipe.

„Posle dolaska u Beograd, sa klupskim doktorom g. Seadom Malićevićem smo uradili sve snimke, konsultovali se sa čuvenim ortopedom ass.dr sci med. Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Radio sam odmah, kao i čitav tim, po dolasku u Beograd test na Covid, negativan sam, tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren, a u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu! Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo!“

Be the first to comment on "SUMORNE VESTI: Stevanović završio sezonu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*