NE MOGU DA SE POMIRE SA PORAZOM: Iz Mornara GRME posle meča sa Zvezdom, Lazić i Dobrić na udaru!

Derbi 16. kola Jadranske lige u Baru završen je pobedom Crvene zvezde rezultatom 86:78, čime su se crveno-beli izdvojili na tabeli kao tim s najmanjim brojem poraza.

Važna pobeda beogradskog sastava ipak je propraćena uz otvoreno nezadovoljstvo poraženog tima. Đorđije Pavićević i Dejan Radonjić isključeni su početkom četvrte deonice posle žustre rasprave, Mihailo Pavićević je morao ranije napolje zbog treće tehničke klupi, a razlog je nezadovoljstvom suđenjem arbitara Saše Pukla, Saša Peteka i Josipa Radojkovića.

„Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Nismo se adaptirali, ali nemoguće je i adaptirati se na tako nešto. Posebno se to odnosi na igrača broj ’10’ (Lazića pr. au) i Dobrića, koji su bili previše agresivni, pa i pregrubi. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu…“, rekao je Zoran Peruničić, pomoćnik Mihaila Pavićevića, a prenose Vijesti.

Senku na utakmicu bacila je povreda Džejkoba Pulena sredinom treće četvrtine.

„Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povredio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem“, dodao je Peruničić.

Pomoćni trener Crvene zvezde Saša Kosović, ujedno i dugogodišnji asistent Dejana Radonjića, bio je prezadovoljan važnom pobedom u Baru.

„Svaka čast momcima, odigrali su timski. Kada igramo tako možemo da pobedimo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, imaju odličnu sezonu, predstavljaju ABA ligu sjajno i na evropskoj sceni“, poručio je kratko Kosović.

Be the first to comment on "NE MOGU DA SE POMIRE SA PORAZOM: Iz Mornara GRME posle meča sa Zvezdom, Lazić i Dobrić na udaru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*