CRVENO-BELI POKER: Zvezda RAZMONTIRALA Poljake na startu priprema!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su poljski Slask 4:0 (2:0) u pripremnoj utakmici u Antaliji.

U prvom meču ove godine crveno-beli su ubedljivo slavili golovima Dijega Falćinelija (dva puta), Mirka Ivanića i Milana Pavkova.

Trijumf izabranika Dejana Stankovića protiv četvrtoplasiranog tima Poljske, kome je ovo bila generalna proba, mogao je da bude i ubedljiviji.

Imali su potpunu kontrolu tokom čitavog meča u kome je debitovao Aksel Bakajoko, ali zamenjen posle samo 20 minuta iz nepoznatog razloga.

Zvezda je povela u 34. minutu, kada je Mirko Ivanić ostao usamljen na drugoj stativi posle kornera koji je izveo Ben i bez većih poteškoća je smestio loptu u mrežu. Deset minuta kasnije je Dijego Falćineli udvostručio prednost crveno-belih udarcem kojim je „skinuo paučinu“ iz rašlji Šromnikovog gola.

Igrao se 58. minut kada je Falćineli još jednom zatresao mrežu Poljaka posle sjajne akcije Gajića, Ivnaića i Rodića. Konačan rezultat je u 73. minutu postavio Milan Pavkov posle lepog proigravanja Veljka Nikolića.

U prvom poluvremenu su, osim golova Zvezde, oba tima imala po još jendu šansu pri rezultatu 0:0. Prvo je Falćineli glavom iz dobre pozicije šutirao pravo u golmana Slaska, a potom je Milan Borjan dobro reagovao. Na startu drugog dela je Gavrić promašio pravi zicer, a posle nova dva Zvezdina gola više nije bilo stoprocentnih prilika.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI POKER: Zvezda RAZMONTIRALA Poljake na startu priprema!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*