SKANDAL U AUSTRALIJI: Odbijeni SVI Noletovi zahtevi!

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je pokušao da pomogne teniserima koji će 14 dana provesti u strogom karantinu, ali vlasti države Viktorija ne žele da igračima izađu u susret.

Vršioci vlasti države Viktorija u Australiji odgovorili su na zahteve Novaka Đokovića, predsednika Udruženja igrača (PTPA).

Novak je, kako su mediji preneli, poslao čelnicima Australijan opena spisak zahteva kojim je pokušao da se izbori za bolje uslove za igrače koji se nalaze u strogom karantinu i nemaju pravo da izađu iz soba dve nedelje.

Novakove zahteve je prokomentarisao premijer ove države Danijel Endrjuz.

– Pravila se neće menjati, jer su od javnih zdravstvenih saveta ona stigla. Ljudi mogu slobodno da daju spiskove želja, ali odgovor je ne. Znam da je nekoliko igrača „brbljalo“ o pravilima. Ona važe za njih kao i za sve ostale. Svi su o tome bili informisani pre dolaska i to je bio uslov koji su prihvatili. Ovde nema posebnog tretmana, jer vas virus ne tretira posebno. Dakle, ni mi nemamo poseban tretman – rekao je Endrjuz

Nakon premijer oglasila se i komesarka Ema Kazar.

– To je definitivno ne od mene. Ne menjamo naš program –  rekla je Kazar i dodala:

 Shvatamo da je 14 dana u karantinu zaista teško. Ovde smo da radimo sa igračima i teniskom Australijom kako bismo njihove trening učinili što prijatniji  – rekla je komesarka države Viktorija Ema Kazar.

Be the first to comment on "SKANDAL U AUSTRALIJI: Odbijeni SVI Noletovi zahtevi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*