SVE JE OBJASNIO: Stanković progovorio o dolasku novih pojačanja!

Dejan Stanković-Dejan Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbakeri Crvene zvezde su završili prvi deo priprema na Kipru, a sve ono što je urađeno u prethodnih sedam dana sumirao je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Stanković se osvrnuo na prelazni rok, što se tiče dolazaka.

„Ako bude interesantan igrač na tržištu za Crvenu zvezdu – dovešćemo ga, ako ne, mislim da možemo u ovom sastavu da nastavimo dalje, jer stav kluba je, kao i moj, da ne želimo da nagomilavamo fudbalere, već da radimo sa onim što imamo na raspolaganju. Prezadovoljan sam igračima, ako bude nekih prilika – reagovaćemo“.

Potom je strateg srpskog šampiona govorio o odlascima sa „Marakane“. 

„Od priče do realizacije transfera je ogroman put, tako da je to sve što mogu da kažem u slučaju Bena. Ako ode reagovaćemo, ako ostane još bolje. Što se tiče Radulovića, stav kluba je jasan što se tiče igrača koji dolaze iz Omladinske škole u prvi tim. On je fenomenalan fudbaler kom trebaju utakmice, a to će imati u Grafičaru i verujem da će tamo dosta napredovati“.

Zadovoljan je činjenicom da je Katai počeo da trenira.

„Na naše veliko zadovoljstvo, on je počeo individualno da radi. Ide u Tursku i proći će drugi deo priprema sa nama. Što se tiče spiska putnika, niko neće otpasti u tom smislu, svi zdravi igrači će putovati.

Samo reči hvale imao je za novajlije koje po prvi put prolaze pripreme sa našim klubom.

„Bakajoko se sjajno uklopio u grupu. Ima veliku pomoć od Sanoga i Bena koji pričaju francuski. Radimo na igri, na uigravanju, ali njegovi kvaliteti za mene nisu upitni. Odadu vidim isključivo u veznom redu i on samo treba da nastavi da radi i trenira kao sad, i zaista je budućnost Crvene zvezde. On i Stanković su ozbiljno pojačali konkurenciju u veznom redu“.

Osvrnuo se Stankvić i na dešavanja u Milanu, koji je protivnik srpskom timu u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

„Vidim da rade na dovođenju igrača, pominje se Mandžukić koji je u godinama, ali je svakako fizički spreman. Videćemo kako će se uklopiti u njihovu igru, da li je došao kao starter ili rezerva Ibrahimoviću, ali imamo vremena do tad“, zaključio je Stanković.

Be the first to comment on "SVE JE OBJASNIO: Stanković progovorio o dolasku novih pojačanja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*