DRAMA DO SAMOG KRAJA: Zvezda u poslednjem minutu do treće pobede u nizu nad Partizanom!

Na turniru vaterpolo regionalne lige u Beogradu sastali su se Crvena zvezda i Partizan, a na kraju su crveno-beli uspeli da pobede 9:7.

Ovo je treći put zaredom da Zvezda dobija najvećeg rivala, pošto ih je prvo pobedila u srpskom prvenstvu, a onda i u polufinalu kupa.

Na ovom meču je za Partizan igrao i Stefan Mitrović koji se kao veliko pojačanje vratio u tim krajem decembra, ali ni on nije pomogao crno-belima da izbegnu poraz.

Zvezda je mnogo bolje startovala meč i uspela je da napravi prednost od tri gola u prvoj četvrtini. Ipak, crno-beli su do poluvremena uspeli da se vrate u meč, konačno je proradio napad i smanjili su prednost rivala na samo jedan gol razlike.

Meč se nastavio vrlo izjednačeno, a crno-beli su uspevali da budu na gol minusa od protivnika. Na kraju je ipak Tankosić dao gol za 9:7 i na minut do kraja meč je bio rešen.

Najefikasniji na meču bio je Andrej Barać u Partizanu sa četiri gola, a za crno-bele su još pogađali i Stefan Gak dva puta, te Rafael Vergara Real jednom. Kod Crvene zvezde junak Veljko Tankosić je imao dva gola kao i Gavril Subotić. Po jedan su dodali Milojević, Vićković, Basara, Vukićević i Radović.

Crvena zvezda je u prva tri kola uspela da pobedi Šabac (12:10) i Primorje (12:11), ali je izgubila od Jadrana na peterce (16:18). Taj poraz znači da će crveno-belima za plasman na fajnal for najverovatnije biti potrebna pobeda protiv Mladosti u poslednjem kolu.

Sa druge strane Partizan je pobedio Primorje u prvom meču (9:8), a onda je redom gubio od Jadrana, Mladosti i sada Crvene zvezde. U poslednjem kolu će se sastati sa ekipom Šapca.

Be the first to comment on "DRAMA DO SAMOG KRAJA: Zvezda u poslednjem minutu do treće pobede u nizu nad Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*