RADONJIĆ JASAN: Evo zbog čega je Zvezda izgubila od Fenera!

FOTO: KK Igokea

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Fenerbahčea da njegova ekipa ne bi izgubila da je hala bila puna i da su navijači mogli da joj daju vetar u leđa.

Crveno-beli su pali u poslednjoj sekundi pošto je koš uz zvuk sirene za pobedu Turaka dao bivši igrač Zvezde Lorenco Braun.

 Mislim da je svima jasno da bi uz podršku  sigurno mogli da damo još to malo što je bilo potrebno da slavimo. Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se podigla i koja je pojačana. A, mi smo ušli oslabljeni, nadam se da ništa nije ozbiljno sa Korijem jer nam je dosta bitan. Nastavljamo da radimo, nadam se da ćemo imati brzo priliku da imamo sve igrače na terenu. Uz veliki trud i posvećenost da stvorimo nešto i da izgledamo dobro. Ako budemo kompletni, možemo da budemo dobri – rekao je Radonjić posle utakmice.

Fenerbahče je u dvorani „Aleksandar Nikolić“ slavio rezultatom 73:71 i tako naneo 12. poraz timu sa Malog Kalemegdana u 18. kolu Evrolige.

Crvena zvezda za vikend neće igrati meč ABA lige protiv Cibone jer je on odložen, a naredne sedmice je na programu duplo kolo u Evroligi i Zvezda će odmeriti snage sa Realom u Madridu i Valensijom u Beogradu.

Be the first to comment on "RADONJIĆ JASAN: Evo zbog čega je Zvezda izgubila od Fenera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*