STANOJEVIĆ PRESEKAO: Evo ko će biti prvi golman Partizana u narednom periodu!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević u gostovanju na TV Arena Sport govorio je o golmanima crno-belih, Vladimiru Stojkoviću, Aleksandru Popoviću i Nemanji Stevanoviću.

Na preostalim susretima Kupa, trener Aleksandar Stanojević ukazaće poverenje Stevanoviću i na taj način želi da ga nagradi za dobra izdanja u prvom delu sezone. 

 Vladimir Stojković nam daje sigurnost, ali i Neca Stevanović je branio izvanredno. Ljudi vide kratkoročno, ja gledam na duže staze. Stojković je kapiten, lider tima, moram da poštujem neke vrednosti iz prošlosti. Isto tako, ne zaboravljam da nas je Stevanović spasao u Subotici. Braniće u kupu do kraja takmičenja, bilo ko da nam je protivnik. Možda će dobiti priliku i na nekim ligaškimm susretima – nagovestio je trener Partizana, Aleksandar Stanojević.

Vladimir Stojković ostaće prvi izbor za mečeve u Superligi Srbije.

 Stevanović je u dresu Partizana skupio 16 utakmica otkako je leta 2017. stigao iz Čukaričkog,a  bilo bi ih više da mu konkurencija nije godinama neprikosnoveni Vladimir Stojković i zbog pravila o bonus igračima letos u prvi izbor struke promovisan Aleksandar Popović. O mladom golmanu, uprkos početnoj zabrinutosti Partizanovih pristalica, Aleksandar Stanojević ima lepo mišljenje.

 Ne znam golmana, na svetskom nivou, koji nije pogrešio. Pop ima sjajnu glavu, nogama igra izvanredno, što je prednost u savremenom fudbalu, budućnost je i sadašnjost Partizana. Svi greše. I grešiće. Pogreši štoper plaćen 80.000.000 evra. Za mene kao trenera nije bitan kiks, već šta neko pruža u kontinuitetu – dodao je Stanojević. 

Be the first to comment on "STANOJEVIĆ PRESEKAO: Evo ko će biti prvi golman Partizana u narednom periodu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*