LOŠE VESTI ZA CRVENO-BELE: Još jedan igrač odbio dolazak u Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Pokušaj da srpski šampion dovede Filipa Sinkernagela nije bio uspešan, jer je danski igrač odlučio za Votford, a sada je beogradski tim odbio i Stiven Mendoza.

Dok je Crvena zvezda čekala da vidi šta se dešava sa Sinkernagelom, gledali su i u pravcu Francuske, priželjkujući potvrdan odgovor od Stivena Mendoze.

Prema saznanjima MOZZART Sporta krilni fudbaler Amijena Stiven Mendoza bio je jedan od ozbiljnih pikova rukovodstva i stručnog štaba Crvene zvezde. Kolumbijac rođen 1992. godine najbolji je na poziciji levog krila, a može da igra drugog napadača. Najveća vrilna mu je brzina.

Mendozi ugovor sa francuskim drugoligašem ističe u junu ove godine, što znači bi Crvena zvezda morala da plati samo simbolično obeštećenje. 

Ipak, jedan od najboljih igrača Amijena, koji je prošle sezone postigao pogodak protiv PSŽ-a, posle nekoliko dana vaganja, zahvalio se ljudima iz Crvene zvezde na ponudi. Uz reči da ne vidi sebe u srpskom fudbalu i da je na njegovu adresu došlo nekoliko interesantnijih ponuda.

Crvenoj zvezdi ostaje da traži dalje i nada se povoljnijem ishodu. 

Be the first to comment on "LOŠE VESTI ZA CRVENO-BELE: Još jedan igrač odbio dolazak u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*