KAKVA JE ZVER UMAR SADIK: Nigerijac postigao het-trik za poluvreme, milioni blizu Partizana! (VIDEO)

Nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik nastavio je da pruža fenomenalne partije u dresu Almerije.

Ipak, ovog puta je uradio nešto što mu do sada nije polazilo za rukom, postigao je tri gola u prvih 29 minuta utakmice protiv Ponferadine. Almerija tako ima ogromnih 3:0 posle prvog poluvremena.

Uz komentare „On je lud! On je najbolji napadač u istoriji!“, pojedini egzaltirani navijači dele na internetu snimke njegovih golova iz pomenute polusatne „rafalne paljbe“, a naročito se ističe situacija kada je lako mogao da zatrese mrežu rivala, ali je sačekao da predribla golmana, pa da tek onda to učini:

Podsetimo, ukoliko Almerija stigne do španske elite, Partizan će zaraditi dodatna tri miliona evra od Sadikovog transfera, čija je početna suma iznosila 5.000.000 evra.

Do sada je bivši centarfor crno-belih devet puta matirao suparničke golmane, a ovo mu je 18. meč na kome igra od transfera u Španiju.

Za Partizan su važni svaki gol i svaki nastup Sadika, jer ukoliko postigne 20 pogodaka to će doneti crno-belima 500.000 evra, a dodatnih 500.000 sa 50 odigranih utakmica.

Be the first to comment on "KAKVA JE ZVER UMAR SADIK: Nigerijac postigao het-trik za poluvreme, milioni blizu Partizana! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*