STANOJEVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO KRITIČARIMA: Nema zrna istine u tome!

FOTO: FK Partizan

Aleksandar Stanojević je od početka svog drugog mandata u Partizanu na meti kritika od strane jednog dela navijača crno-belih.

Ipak, trener srpskog velikana odlučio je da konačno odgovori kritičarima koji mesecima govore kako on ima loš odnos sa stranim fudbalerima u Partizanu.

„Nema zrna istine da teram strance. Stvara se nekakva slika, koja verovatno zbunjuje navijače Partizana i dovodi ih u zabludu, da teram neke igrače iz ekipe, sa posebnim akcentom na strance – Sejdubu Sumu, Makija Banjaka, Bibrasa Natha, Bajbeka i Asana. To nema veze sa istinom, jasno i glasno sam rekao posle utakmice sa Mladošću iz Lučana da ne želim da bilo ko iz postojećeg tima ode, da su mi potrebni svi igrači, kad već moram da preciziram: i domaći i internacionalci. Ne postoji nikakva transfer lista u ekipi, bio sam veoma precizan u stavu da su mi potrebni desni bek, gde nismo pokriveni do kraja i napadač, jer Bajbek ima problema sa povredama, pa da budemo sigurni do kraja, a ne da improvizujemo sa momcima kojima to nije primarna uloga. Igračima sam rekao da želim sve sa zadovoljstvom da ih vidim kada počnu pripreme za prolećni deo sezone, jer je to grupa koja mi je donela osam uzastopnih pobeda i hoću da svi ostanu, da nastavimo gde smo stali. Sad odjednom ispada da meni ne treba Suma, da teram Banjaka ili Bajbeka, Natha, pa i Markovića… Prema svima sam otvoren i pošten, svi su dobili šansu, od najmlađih do najiskusnijih. Partizan trenutno ima pet stranaca, četiri mogu da igraju i ako klub nema finansijski problem sa tim, uz mogućnost da možda dođe i napadač iz inostranstva, a da svi ostali ostanu, onda ni ja kao trener nemam ama baš nikakav problem, jer što su roster i izbor rešenja širi i to mi godi. Isto tako neću ni bilo kom igraču niti klubu stajati na putu ako za nekoga dođe ponuda, jer od toga se u srpskom fudbalu, odnosno u Partizanu živi. Ponavljam još jednom i time stavljam tačku na proizvoljne insinuacije: računam na sve igrače koji su okončali jesen, nema transfer liste u Partizanu, svi su nam potrebni“, rekao je Aleksandar Stanojević

Be the first to comment on "STANOJEVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO KRITIČARIMA: Nema zrna istine u tome!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*