CRVENO-BELI PRAVE STRAŠAN TIM: Zvezda dovodi još jedno sjajno pojačanje!

Pokušava Crvena zvezda već godinama da na Marakanu dovede levog beka koji može da bude alternativa za Milana Rodića, a izgleda da je u ovom momentu ipak najveća želja Stefan Gofri, dvadesetogodišnji reprezentativac Nigerije.

Poznato je da Crvena zvezda skautirala fudbalera Javora Marka Jevremovića i Bojana Nastića iz BATE Borisova, ali je prvi pik Crvene zvezde za poziciju levog beka drugi igrač, Stefan Gofri, koji trenutno igra u Belorusiji.

Prema saznanjima Mozzartsporta, crveno-beli su zainteresovani za člana Isloča iz Minska i mladog reprezentativca Nigerije Stefana Gofrija. Skauting služba Crvene zvezde je momka rođenog 2000. godine zapazila još prošle sezone. Opšte mišljenje je da Gofri može da ispuni zahteve Dejana Stankovića, za početak bude adekvatna alternativa Milanu Rodiću, a potom prvi izbor…

Tokom prethodne sezone Gofri je bio jedan od najboljih bekova beloruske lige. Standardan u defanzivnom redu Isloča dao je dva gola i upisao još tri asisterncije. Pored Crvene zvezde ambiciju da angažuje nigerijskog beka imao je i tamošnji šampion BATE Borisov, ali menadžerski tim Stefana Gofrija veruje da je došlo vreme za iskorak u karijeri. Odnosno da u Belorusiji Gofri ne može da napreduje.

Najveći problem Crvene zvezde je činjenica da bi Gofri zauzimao mesto stranca.
Stefan Gofri ima ugovor sa Isločom do decembra naredne godine. Crveno-beli bi bili prinuđeni da plate obeštećenje od 250.000 evra koliko u ovom trenutku traži klub koji je zauzeo sedmo mesto u beloruskom prvenstvu.

Ambiciju vezanu za angažovanje Stefana Gofrija imaju i u redovima mađarskog šampiona Ferencvaroša. Ostaje da se vidi kome će se ostvariti želja.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI PRAVE STRAŠAN TIM: Zvezda dovodi još jedno sjajno pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*