STIGLA POTVRDA BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Tačno je, Zvezda me zvala!

FOTO: FK Crvena zvezda

Nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić govorio je o mogućem povratku u Crvenu zvezdu.

O tome je u petak pričao generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u razgovoru sa novinarima, sumirajući ovu godinu.

– Prvo da istaknem da se osećam odlično. Iako imam 35 godina sigurno da bih mogao da odigram još dve, tri sezone na visokom nivou. Opšte je poznato da sam ostavio u Turskoj dobar utisak. Ima opcija i ponuda, ali ne bih mogao konkretnije ništa da kažem. Što se tiče Crvene zvezde uvek je čast i privilegija nositi dres, uz poštovanje prema svima ostalima, našeg najvećeg kluba. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i trenerom Dejanom Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i razgovarati detaljnije – rekao je Tošić za Tanjug.

Tošić je, naravno, redovno pratio rezultate Crvene zvezde. Posebno je zadovoljan zbog uspeha u Evropi.

– Zvezda je uradila veliku stvar. Postala je stabilan klub, redovan učesnik evropskih takmičenja. Što se tiče Milana mislim da je mogla da prođe i bolje u žrebu. Bili su tu Dinamo Kijev, Briž, pa i Dinamo Zagreb. Milan nije ista ekipa kao proteklih godina. Vidi se i po rezultatimo ove sezone. Prvi su u Italiji posle ko zna koliko vremena.

– Biće teško, ali opet ne treba ući sa belom zastavom. Milan jeste favorit, nije sramota od njih izgubili, međutim, Zvezda mora da se bori, mora da traži svoju priliku i da je maksimalno iskoristi. Videćemo da li će biti i publike. U svakom slučaju treba se nadati najboljem – završio je Tošić.

Be the first to comment on "STIGLA POTVRDA BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Tačno je, Zvezda me zvala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*