CRVENO-BELI PRAVE STRAŠAN TIM: Sjajni napadač na meti Zvezde!

Fudbalski klub Crvena zvezda u potrazi je za napadačem za narednu polusezonu, a kao jedno od potencijalnih igrača spominje se napadač Al Ahlija iz Džede Samjuel Ovusu, prenosi ,,Mozzartsport“.

Veoma poznato ime u srpskom fudbalu je povremeni reprezentativac Gane, s obzirom na to da je nastupao za Radnik iz Surdulice, a nakon epizode u Turskoj vratio se u Super ligu Srbije i obukao dres Čukaričkog.

Kako Srđan Spiridonović nije opravdao očekivanja po dolasku minulog leta, Dejan Stanković je potencijalno rešenje na krilnoj poziciji pronašao u Saudijskoj Arabiji i to u ekipi bivšeg Zvezdinog trenera – Vladana Milojevića.

Upravo je Milojević na adresu Crvene zvezde poslao nekoliko pohvalnih reči za Ovusua, koji je u Al Ahliju trenutno na pozajmici iz Al Fajhe.

Već tri puta je tresao mrežu za ekipu iz Džede na pet mečeva i veoma brzo skrenuo pažnju na sebe. Međutim, postoji nekoliko poteškoća koje bi moglo da odvrate fudbalera iz Gane od ,,Marakane“.

Al Fajha njegovu slobodu ceni na četiri miliona dolara, što Zvezda ne bi mogla da plati, ali postoji mogućnost dogovora uprkos tome. Ono što predstavlja dodatnu prepreku za njegov angažman jeste i visoka plata koju Ovusu ima. Milion dolara po sezoni je neizvodljivo za šampiona Srbije, međutim, kako se navodi i tu postoji potencijalnog prostora za dogovor.

Njegova glavna karakteristika nisu golgeterske sposobnosti. Brojevi to ne govore, ali Ovusu obavlja veliki posao na terenu, ume da ubrza igru i obavlja posao u odbrani koji je neprocenjiv.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI PRAVE STRAŠAN TIM: Sjajni napadač na meti Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*