POSTIGAO JE GOLČINU, A SAD JE NA METI ZVEZDE: Crveno-beli pikirali majstora iz Superlige!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se polako prima za zimski prelazni rok. Prioritet na Marakani biće pronalazak talentovanih mladih igrača u Superligi Srbije koje će vezati ugovorom, a onda poslati na pozajmice kako bi se još bolje spremili za ono što nosi crveno-beli dres.

Kako prenosi „Sportski žurnal“ prvi koji bi trebalo da potpiše ugovor sa srpskim šampionom jeste Prestiž Mbongu. On je u prošlom kolu našeg najjačeg fudbalskog takmičenja postigao spektakularan pogodak koji je izabran za najboljeg u toj rundi.

Krilni napadač Metalca iz Gornjeg Milanovca je skrenuo pažnju na sebe tokom ove polusezone svojim asistencijama, kojih ima već 6 na svom kontu i upravo tim jedinim, ali neverovatnim pogotkom.

Naravno, na Marakani su procenili da nije dovoljno kvalitetan da se odmah u januaru bori za mesto u timu Dejana Stankovića, pa bi 20-godišnjeg Kongoanca ostavili na kaljenju u Gornjem Milanovcu makar još 6 meseci.

To je ipak samo Zvezdin plan, a pita se i Metalac, koji bi prema Žurnalovim informacijama mogao da izabere finansijski isplativiju opciju, da već sada proda Prestiža neimenovanom belgijskom klubu, koji je odavno zainteresovan, ali nije još konkretizovao takvo razmišljanje ponudom. Ipak, u Milanovcu očekuju da bude primamljivija od Zvezdine.

Be the first to comment on "POSTIGAO JE GOLČINU, A SAD JE NA METI ZVEZDE: Crveno-beli pikirali majstora iz Superlige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*